Místo:    Kožino (u Zadaru), Chorvatsko - APP č. 5 (modré)

Datum:   30.8. - 6.9.2008

Účast:    Jirka, Dušan, Jarda

Relax - jeden z důvodů našeho pobytu

A tady to vlastně všechno začíná !!!

Ještě pomazlit ...

… a šup tam s ním (za vydatných rad od domácího).

… a konzumace.

Příprava ...

Už jsou tam !

Druhý den - jehněčí steaky ze zadní nohy (včetně spodní kosti) s grilovaným lilkem.

Před pekou

Po uvaření

Před uvařením

… a šťastní majitelé.

Detail dokončeného díla ...

Za svitu uhlí a baterky.

Nezbytné pomůcky (vodka s džusem).

… byly vyslyšeny.

„Jsme připraveny!“, volaly ...

Myslím, že nám chutnaly (byly vynikající).

Tady je výsledek.

… ale výsledek stojí za to - jehněčí pod pekou.

Vařit pod pekou je tvrdá práce ...

Letošní novinka - polévka ze slávek. Lehký a chutný letní oběd.

… takhle se to s chutí pije.

Takhle se to připravuje ...

Co ?   No přece caipirinha !!!

Hurá, jedeme ! Bohužel, špatným směrem - domů. Tak zase za rok.